Sokbor

Blog sok borról

Kis kitérő - Camus VS Elegance Cognac

2018. április 07. 08:42 - varga.daniel.sokbor

Bevallom: akármennyire is szeretem, nekem nincs pénzem égetett szeszre, így szeszfogyasztásom nagyjából a féléves párlatkóstolóra szűkül le. Nincs ezzel semmi baj, én ezzel így jól megvagyok. De a szerencse csillaga néhanapján rám mosolyog. Így esett ez a minap is: megkóstolhattam a címben említett konyakot.

camus-elegance-vs-70cl.jpg

Vaníliás, virágos, fás, de visszafogott, egyszerűbb illat. Nem összetett, de élvezhető íz: a fás jegyek dominálják, majd a hosszú lecsengés során banános aromák ütik fel fejüket. A szárazpróba frissen vágott tölgyfa illatát idézi. Ez egy finom alapcognac, amiből szemmel láthatóan nem spórolták ki a fát. Aki a cognacot szereti, annak ízleni fog, aki nem, azzal viszont nem ezzel a palackkal fogjuk megszerettetni.

Szólj hozzá!
Címkék: cognac párlat camus

A bejegyzés trackback címe:

https://sokbor.blog.hu/api/trackback/id/tr9213812960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása